Lucas & Steve en Kris Kross Amsterdam op Liberty Dance

Impressie artwork

Lucas & Steve en Kris Kross Amsterdam op Liberty Dance

Publicatie:

VRIJDAG 1 MEI: DANCE EVENT IN HANGAAR 2

Voorafgaand aan de viering 75 jaar vrijheid op 5 mei zal op vrijdag 1 mei een groot dance event plaats vinden in hangaar 2 van het voormalig vliegkamp Valkenburg.  Onder de naam Liberty Dance zullen diverse artiesten optreden.

Kris Kross Amsterdam
Kris Kross Amsterdam (KKA) is een dj-trio uit Amsterdam, bestaand uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. De muziek van de groep is een mix van moderne r&b, hiphop, funk, soul, pop en house.  Kris Kross stonden reeds op verschillende podia, waaronder Mysteryland in Nederland, Tomorrowland,  Parookaville in Duitsland en het Ultra Music Festival in de Verenigde Staten. Kris Kross Amsterdam bewijst steeds meer dat ze een extreem getalenteerd collectief zijn. KKA is daarom één van de headliners op Liberty Dance.

Lucas & Steve
Lucas de Wert en Steven Jansen leerden elkaar kennen op de basisschool en begonnen in 2010 samen te draaien in een café in hun hometown Maastricht. Inmiddels maken ze de ene na de andere knaller en draaien ze op de vetste dancefestivals en voor volle zalen over de hele wereld zoals Tomorrowland, Creamfields en Sunburn India. Daarom kunnen Lucas & Steve niet ontbreken  op dit dance event.

Lokaal talent
Uiteraard kan lokaal talent niet ontbreken tijdens Liberty Dance. De organisatie is dan ook zeer verheugd dat lokale talenten aan de line-up zijn toegevoegd. DJ Moombax (Boaz Haasbroek) is een van de jonge dj talenten die Katwijk momenteel rijk is. Binnen het DJ & Producers project van het jongerenwerk van Welzijnskwartier wordt hij nu al klaargestoomd voor ‘het echte werk’. Boaz is momenteel al behoorlijke stappen aan het maken en werd tijdens afgelopen oud & nieuw als jong dj talent gepresenteerd aan een groot publiek tijdens Kattukwaed Festival. Hij mag ook nu zijn dj skills laten horen en staat garant voor een gezonde dosis van de lekkerste moombahton sounds! Yorrick Stevo Drijver is de persoon achter Double Six. Yorrick begon al op zeer jonge leeftijd met piano spelen en startte op 16-jarige leeftijd met het produceren van muziek. Een jaar later startte hij zijn met draaien en het aanleggen van zijn eigen muziekcollectie voor zijn sets. Tegenwoordig is hij bezig met zichzelf verder te ontwikkelen. De dj sets van Yorrick zijn altijd gevuld met de dikste big-room klappers en hij krijgt iedere zaal 100% los. 

Christopher Mastenbroek, beter bekend als Christo, is een DJ/Producer die altijd veel energie in zijn dj sets brengt door verschillende stylen te mixen, van moombahton, latin house, techno en big room, van een laag tot een hoog tempo, met een commercieel tintje. Als resident dj in The Stairs in Katwijk heeft hij al ruim 8 jaar ervaring. Christo heeft het hele pakket en kan iedereen op de dansvloer vermaken met zijn eigen combinatie van sounds en styles.

Dj Jor-D kan uiteraard niet ontbreken op dit evenement.  Dj Jord-D is een allround Dj die al meer dan 18 jaar door het hele land draait. Dj Jor-D is geen onbekende in de regio in de café’s, clubs, feesttenten en op evenementen. Een avondje Dj Jor-D kan alle kanten opgaan, van Dance Classics naar House dan door naar Moombahton dan een lekker hitje van het moment naar een gezellige Hollandse meezinger of dit allemaal net andersom, niks is te gek. Eén ding is zeker het dak gaat en moet eraf.

Liberty Dance is een initiatief van de Oranjeverenigingen KRV en de gemeente Katwijk. De kaartverkoop voor Liberty Dance start vrijdag 28 februari.

Tickets

Klik snel op deze knop en koop tickets voor de leukste activiteiten tijdens de viering van 75 jaar Vrijheid.

Tickets kopen