Het is bijna zover…

Impressie artwork

Het is bijna zover…

Publicatie:

De afgelopen tijd heeft u in de diverse kranten of op social media kunnen lezen over de voorbereidingen van de viering van 75 jaar Vrijheid. Veel activiteiten zijn gratis te bezoeken, maar voor een aantal activiteiten gaan we een entree prijs vragen. De verkoop van de kaarten start zeer binnenkort. Hou de kranten en de social media in de gaten, of kijk regelmatig op deze website.

De eerste activiteit waarvoor wij kaarten gaan verkopen is de Bevrijdings taptoe op maandag 27 april, Koningsdag. De taptoe zal plaatsvinden op sportpark Nieuw Zuid in Katwijk. De top van de Nederlandse korpsen zal acte de presénce geven. Binnenkort zullen de namen van de korpsen bekend gemaakt worden.

Dan de tweede activiteit, Liberty Dance in Hangaar 2 op het voormalig Vliegkamp Valkenburg.  Dit dance feest zal plaatsvinden op vrijdagavond 1 mei. U kunt die avond diverse DJ’s verwachten die bekend zijn in Nederland en ver daarbuiten. Grote namen die voor feest zorgen op vrijdag 1 mei in Hangaar 2.

De Vrijheidsloop waarover wij al eerder schreven is gepland op zaterdag 2 mei. U kunt kiezen uit drie afstanden en al lopend een beeld krijgen van diverse oorlogsherinneringen in de vier dorpskernen. Onderweg zijn er stempelposten en krijgt u ook nog iets lekkers. Wat ook heel uniek is dat de langere wandelingen over het voormalig Vliegkamp Valkenburg trekken.

Als laatste activiteit staat op zaterdagavond 2 mei het Liberty Concert gepland in Hangaar 2 op het voormalig Vliegkamp Valkenburg. Een avond vol muziek met lokale muzikanten en natuurlijk ook landelijk bekende namen.

De kaartverkoop zal plaatsvinden via deze website. Zorg dat u dus regelmatig op de site kijkt en de kranten en social media in de gaten houdt.

Tickets

Klik snel op deze knop en koop tickets voor de leukste activiteiten tijdens de viering van 75 jaar Vrijheid.

Tickets kopen